Google Analytics i sustav mjerenja konverzija

Google Analytics

Vaša Internet strategija je savršeno isplanirana? Oglasi izgledaju odlično, AdWords kampanja je pokrenuta, članci za blog se redovito kreiraju, e-mailovi se šalju jednom tjedno i sve je na svojem mjestu. Ali kako znate da oglašavanje zaista funkcionira?

Slušamo klijente i njihove korisnike

Postoji izreka da je 50% uloženog budžeta u oglašavanje bačeno u vjetar, ali je pitanje kojih to 50%? Za naše postojeće klijente, to pitanje je prošlost. Danas je na Internetu sve mjerljivo, pa tako detaljno analizirajući statistiku zapravo “slušamo” svoje klijente i njihove korisnike na web stranicama.

Mi smo usmjereni na povrat Vaših ulaganja. Koristeći Google Analytics alat uz naš sustav mjerenja konverzija, na Vaše web stranice postavit ćemo ciljeve (broj i vrijednost transakcija/kupnji, broj zaprimljenih e-mail upita, broj download-a brošura, broj prijava na newsletter…) čime mjerimo uspješnost svih vaših online kampanja, analizirajući broj realiziranih ciljeva i konverzija.

Google Analytics i Awords kampanje

Kada je u pitanju AdWords kampanja,  Google Analytics alat omogućuje nam uvid u relevantne podatke i trendove na temelju kojih optimiziramo vaše kampanje za razliku od, još uvijek prevladavajuće, “optimizacije” kampanje u kojoj je jedini kriterij smanjenje cijene klika. Spajanje s AdWords računom omogućuje nam još detaljnije podešavanje same kampanje, a pomoću GA, imamo uvid u uspješnost samih oglasa pa tako informiramo svoje klijente o eventualnoj realokaciji budžeta i/ili potrebnim izmjenama za vrijeme trajanja kampanje. Analiziranjem web stranice pomoću GA također možemo dobiti uvid u cjelokupni internet marketing miks pomoću modela atribucije, te saznati kakav je položaj i trend marketinga Vaše web stranice (benchmaking) na nivou same industrije.

Donesite pravilne odluke

Više ciljanog prometa. Više leadova. Više konverzija. KG Medijin sustav mjerenja konverzija daje Vam sve navedeno i još mnogo toga. Počnite donositi strateški važne odluke utemeljene na provjerenim statističkim podacima.

Kontakt

Želite saznati više informacija o našoj tvrtki? Nazovite nas ili nam pošaljite poruku!

captcha