Pratite nas
O nama
Pretvaramo ciljeve u strategiju. Vodimo kampanje pažljivo i precizno. Testiramo i optimiziramo svaki oglas, svaki dan. Donosimo vam rezultate i povrat investicije. S KG Medijom, uspjeh je tek klik daleko.

Online usluge

Bitka za pažnju vaših potencijalnih kupaca i klijenata vodi se online. Mogu li vas uopće pronaći? Postoje li blog postovi ili komentari na društvenim mrežama u kojima se priča o vašoj usluzi ili proizvodu? Jeste li napravili content marketing zadaću? Optimizirali korisničko iskustvo?

Ako jeste, bravo.

Ako niste, dopustite da pomognemo.

Samo recite što treba i uživajte u rezultatima.


Optimizacija korisničkog iskustva
Korisničko iskustvo ili kako se to popularno krati UX, ukupni je doživljaj korisnika kod posjeta vaše stranice.
Nativno oglašavanje
Uz korištenje Ad Blockera, odnosno neprihvaćanje “kolačića”, oglasi u formatu reportaže, članka ili teksta koji tematski odgovara određenom portalu ili web stranici ponekad su jedina komunikacija koja dopire do potrošača.
Sadržajni marketing
Ponudite svojim potencijalnim korisnicima i kupcima zanimljiv i koristan sadržaj na vlastitoj web stranici, blogu, društvenim mrežama ili newsletteru.
Display oglašavanje
Želite upoznati svijet s vašim proizvodom, a nemate budžet u iznosu BDP-a manje zemlje?
Video oglašavanje
Gdje god se okrenete, svi trube o tome kako je ovo vrijeme video komunikacije.
E-mail marketing
Stalno čitate o tome kako je e-mail marketing najisplativiji oblik marketinga, ali rezultati vam se ne poklapaju s očekivanjima?
Web analitika
Vaša web stranica ishodište je svih vaših online aktivnosti - svi vaši oglasi na Googleu, Facebooku i po portalima vode na odredišne stranice upravo na vašoj domeni.
Oglašavanje na društvenim mrežama
Facebook, LinkedIn, Instagram i TikTok mjesta su na kojima potencijalni kupci provode slobodno vrijeme i druže se s prijateljima. Želite biti prisutni, vjerujte nam.
Optimizacija web stranica za tražilice (SEO)
Prema posljednjim verzijama Googleovog algoritma, pozicija vaše stranice na tražilicama uvjetovana je relevantnim, originalnim i svježim sadržajem koji korisnicima pruža informacijsku vrijednost.
Oglašavanje na tražilicama
Znate da rješenje svakog problema počinje upisivanjem pretrage u Google ili Bing, ali ne znate kako zauzeti najbolju poziciju među rezultatima i privući pažnju?