Pratite nas
O nama
Pretvaramo ciljeve u strategiju. Vodimo kampanje pažljivo i precizno. Testiramo i optimiziramo svaki oglas, svaki dan. Donosimo vam rezultate i povrat investicije. S KG Medijom, uspjeh je tek klik daleko.

Online usluge

Bitka za pažnju vaših potencijalnih kupaca i klijenata vodi se online. Mogu li vas uopće pronaći? Postoje li blog postovi ili komentari na društvenim mrežama u kojima se priča o vašoj usluzi ili proizvodu? Jeste li napravili content marketing zadaću? Optimizirali korisničko iskustvo?

Ako jeste, bravo.

Ako niste, dopustite da pomognemo.

Samo recite što treba i uživajte u rezultatima.


Optimizacija korisničkog iskustva
Korisničko iskustvo ili kako se to popularno krati UX, ukupni je doživljaj korisnika kod posjeta vaše stranice.
Nativno oglašavanje
Uz korištenje Ad Blockera u stalnom porastu, oglasi u formatu reportaže, članka ili teksta koji tematski odgovara određenom portalu ili web stranici ponekad su jedina komunikacija koja dopire do potrošača.
Inbound marketing (kreiranje leadova)
Kad isprepletemo oglašavanje na društvenim mrežama, display oglašavanje i sadržaj koji proizvodimo kako bi svi ti kanali "vukli" promet prema vašoj stranici, imamo sales funnel.
Sadržajni marketing
Ponudite svojim potencijalnim kupcima zanimljiv i koristan sadržaj na vlastitoj web stranici, blogu ili YouTubeu.
Display oglašavanje
Želite upoznati svijet s vašim proizvodom, a nemate budžet veličine BDP-a manje zemlje?
Video oglašavanje
Gdje god se okrenete, svi trube o tome kako je ovo vrijeme video komunikacije.
Mobilno oglašavanje
Više od 85% svog prometa na internetu dolazi preko mobilnih uređaja.
E-mail marketing
Stalno čitate o tome kako je e-mail marketing najisplativiji oblik marketinga, ali rezultati vam se ne poklapaju s očekivanjima.
Web analitika
Vaša web stranica ishodište je svih vaših online aktivnosti - svi vaši oglasi na Googleu, Facebooku i po portalima vode na landing stranice upravo na vašoj domeni.
Oglašavanje na društvenim mrežama
Facebook, LinkedIn, Instagram mjesta su na kojima potencijalni kupci provode slobodno vrijeme i druže se s prijateljima.
Optimizacija web stranica za tražilice (SEO)
Prema posljednjim verzijama Googleovog algoritma, pozicija vaše stranice na tražilicama uvjetovana je relevantnim, originalnim i svježim sadržajem koji korisnicima pruža informacijsku vrijednost.
Remarketing
Sigurno ste nekad pogledali stranicu ili kliknuli na oglas za neki proizvod, pa sljedećih tjedana i mjeseci dobivali oglase koji kao da znaju što ste gledali prije koji dan.
Oglašavanje na tražilicama
Znate da rješenje svakog problema počinje upisivanjem pretrage u Google, Yandex, Bing, Seznam, ali ne znate kako zauzeti najbolju poziciju među rezultatima i privući pažnju?