Pratite nas
O nama
Pretvaramo ciljeve u strategiju. Vodimo kampanje pažljivo i precizno. Testiramo i optimiziramo svaki oglas, svaki dan. Donosimo vam rezultate i povrat investicije. S KG Medijom, uspjeh je tek klik daleko.

O nama

Pretvaramo vaše ciljeve u učinkovitu strategiju. Upravljamo vašim kampanjama s posebnom pažnjom. Testiramo i optimiziramo svaki oglas. Donosimo vam rezultate. S nama je vaš uspjeh samo klik daleko.

Danas je uspjeh kampanje u najvećoj mjeri ovisan o sposobnosti preciznog segmentiranja ciljne skupine i uspostavljanja stalne veze s istom.

Ako dobro znate s kim razgovarate, koji im problem rješavate i kakvu će oni korist imati od vašeg proizvoda ili usluge, to će rezultati vaše kampanje biti bolji.

Uz pomoć suvremenih marketinških tehnologija možete postići rezultate kakve sanjate od kako ste pokrenuli svoj posao.

Morate se samo odlučiti i definirati ciljeve.

I uživati u plodovima suradnje s internacionalnim timom koji pokriva cijelu CEE regiju kroz mrežu Google Premier partner agencija – CEEDA.Ponosni smo članovi…

Platforme za koje pružamo usluge i članstva...

semrush outbrain academy
Cookiebot logo

Uredi

Obertrum am See u Austriji: 
naš strateški, financijski i kontrolni odjel, u kome rade dvoje vrsnih stručnjaka i naša CEO. U uredu ima više mačaka nego ljudi, pa im pošaljite e-mail ako ste alergični na mačke.

Čakovec, Hrvatska: 
naš najbrže rastući ured u kome 9 zaposlenika brine o svemu što je online (SEO, Lead Generation, Facebook, Analytics, Google Ads…).

Poreč, Hrvatska:
naš ured prodaje i odnosa s kupcima, gdje još radimo i zakup medija i planiranje kampanja. Pogled na more, pa svratite i podijelite ga s nas 5 sretnika.

Želite povećati prodaju?
Kontaktirajte nas!

Pratite nas

LinkedIn feed

Facebook feed