SEO – Optimizacija za tražilice prema pravilima struke

Search Engine Optimization

U današnje vrijeme “pametnih” algoritama kao što su Panda, Penguin, Hummingbird i Pigeon, Google je u mogućnosti postaviti visoko ljestvicu kada je u pitanju optimizacija za tražilice (en. SEO – Search Engine Optimization). Tehnički detalji, kvalitetna i prirodna optimizacija prema ključnim riječima, autoritet web stranice na internetu, redovito ažuriranje web stranice kvalitetnim sadržajem, kvaliteta dolaznih i odlaznih linkova, samo su neki od signala koje Google uzima u obzir kod pozicioniranja stranica za pojmove i ključne riječi koje korisnici upisuju u tražilicu.

Zašto Vaša tvrtka treba SEO?

Želite više kvalitetnih i ciljanih “prirodnih” posjeta na Vaše web stranice? Želite povećati mogućnosti za prodaju?  Želite biti na pravom mjestu u pravo vrijeme kada korisnici traže usluge ili proizvode koje nudite? Svjesni ste da je većina prometa na web stranicama generirana upravo putem tražilica?

KG Media kompleksnim postupkom optimizacije Vaših web stranica može omogućiti pravilne “signale” Google-u i ostalim tražilicama, te na taj način osigurati da je upravo Vaša stranica što kvalitetnije pozicionirana među “organskim rezultatima” pretraga za određene ključne riječi.

Važno je znati zašto Vaše web stranice moraju biti na top pozicijama? Poanta je u tome što će visoke pozicije donijeti više kvalitetnog prometa Vašim web stranicama. Naime, zadnjih nekoliko godina “pravila igre” bitno su se promijenila. Ignoriranje optimizacije web stranica za Internet tražilice ekvivalentno je ignoriranju Vaših kupaca.

Kakve usluge optimizacije za tražilice nudimo?

  • SEO audit – provjera tehničkih elemenata na web stranici i otklanjanje eventualnih grešaka
  • osnovna onsite optimizacija za tražilice
  • optimizacija za tražilice prema ključnim riječima
  • dovođenje kvalitetnih i relevantnih linkova s tematskih web
  • izrada redovitog i kvalitetnog sadržaja za web

Kontakt

Želite saznati više informacija o našoj tvrtki? Nazovite nas ili nam pošaljite poruku!

captcha