Oglašavanje putem Internet tražilica

Oglašavanje putem internet tražilica (SEM)

Ova izrazito ciljana metoda oglašavanja na tražilicama u kojoj korisnici upisom ključnih riječi pokreću oglase, trebala bi biti jedna od glavnih segmenata Internet marketing miksa.
Originalnog en. imena “search engine marketing” ovaj način oglašavanja omogućuje odašiljanje marketinške poruke u trenutku kada korisnice upisom ključnih riječi traže određene informacije, a mogu biti vezane također i uz određeni proizvod ili uslugu. Na taj način ne samo da se izbjegava ometanje korisnika reklamama u trenutku kada ih oni ne traže, nego omogućavamo korisnicima relevantne informacije koje sami traže putem tražilica.

Nudimo mogućnost oglašavanja na najmanje četiri tražilice

KG Media omogućava oglašavanje na sljedećim tražilicama:

  • Google
  • Bing
  • Yandex
  • Seznam

Kako bi omogućili našim klijentima provođenje što kvalitetnijih kampanja, djelatnici KG Media online tima educiraju se na tjednoj bazi, te imaju položene sve pripadajuće certifikate. Iako sami certifikati ne garantiraju i kvalitetne kampanje, naš tim stručnjaka iza kojih stoji više od stotinu odrađenih kampanja, svojim iskustvom i edukacijom garantiraju zadovoljstvo klijenta i pozitivan ROI.
Ovaj način oglašavanja također je izrazito koristan u slučaju da internetske stranice nisu optimizirane za tražilice, te kao takve nemaju mogućnost “prirodnog” pozicioniranja na tražilicama za određene ključne riječi. Tako da ovaj način oglašavanja može poslužiti i kao “instant” dovođenje ciljanih posjetitelja na internetske stranice.

Koja je cijena oglašavanja?

Cijena oglašavanja temelji se na aukciji ovisno o tome kakva je kvaliteta oglasa i odredišne stranice, te prisustvu konkurencije i cijene klika koju su spremni platiti za određenu ključnu riječ. Stoga je cilj KG Medije da osigura najbolje uvjete za provođenje kampanja kako bi se postigle što niže cijene klikova i što bolje pozicije oglasa, ovisno o ciljanom tržištu i “jačini” ključnih riječi.

Kontakt

Želite saznati više informacija o našoj tvrtki? Nazovite nas ili nam pošaljite poruku!

captcha