Google AdWords oglašavanje

Google AdWords

Google Adwords oglašavanje je sustav oglašavanja koji je razvio Google kao pomoć u marketingu Vaših proizvoda ili usluga korisnicima tražilice i njegovih partnerskih stranica na kojima se pojavljuju oglasi kada korisnici traže pojmove vezane uz Vašu djelatnost. Takav oglas pojavljuje se „Pod pokroviteljstvom“ među Google rezultatima.

Zašto se oglašavati na Google tražilici?

Google tražilica je najčešće korištena tražilica na svijetu. Broj korisnika Google tražilice nadmašuje zbroj korisnika svih ostalih tražilica (Bing, Yahoo, AOL itd.) zajedno. Imajući u vidu da je većina prodaje rezultat korištenja tražilice, Vi svakako želite dio ovog kolača. Velika prednost oglašavanja na tražilici jeste činjenica da potencijalni korisnici sami traže odgovore na njihova pitanja putem ključnih riječi koje upisuju, te su kao takvi visoko ciljani, a na Vama je da budete u pravo vrijeme na pravom mjestu kada traže informacije vezane uz Vaše proizvode ili usluge.
Istraživanja pokazuju da 87% web korisnika ne pretražuje stranice koje se pojavljuju među posljednjim rezultatima na tražilici. Dakle, što je Vaš Adwords oglas bolje pozicioniran na stranici s rezultatima, veća je vjerojatnost da će više ciljanih posjetitelja posjetiti Vaše web stranice.

Kako mi to radimo?

KG Media Vam nudi potpunu uslugu Google Adwords oglašavanja:

  • analiziramo ponudu koju želite oglašavati
  • odabiremo ključne riječi koje su relevantne za Vašu ponudu, nakon čega se Vaš oglas pojavljuje na Google tražilici
  • određujemo Vaša ciljana tržišta (ili čak mikro regije) u kojima će se Vaši oglasi prikazivati na Google tražilici
  • kreiramo AdWords oglase te ih prevodimo na jezike ciljanih tržišta
  • periodično vršimo licitaciju ključnih riječi kako bismo postigli najnižu cijenu po kliku
  • optimiziramo oglase i cjelokupnu kampanju
  • periodički Vas informiramo o tijeku kampanje i njenim parametrima

Pravila za treće strane tvrtke Google – često postavljana pitanja

Svi zaposlenici našeg online odjela imaju Google certifikat “Google AdWords Certified“. Stoga oglašavanje koje provodi KG Media putem AdWords sustava osigurava kvalitetu i šanse za povećanje povrata ulaganja (ROI).

Kontakt

Želite saznati više informacija o našoj tvrtki? Nazovite nas ili nam pošaljite poruku!

captcha