Pratite nas
O nama
Pretvaramo ciljeve u strategiju. Vodimo kampanje pažljivo i precizno. Testiramo i optimiziramo svaki oglas, svaki dan. Donosimo vam rezultate i povrat investicije. S KG Medijom, uspjeh je tek klik daleko.

Oglašavanje na Internetu

Investirali ste u odličnu web stranicu. Na njoj imate i prodajni sustav vaših proizvoda/ usluga. Kako povećati prodaju? Rješenje je: kvalitetno oglašavanje na Internetu

Imate odličnu web stranicu. Na njoj se nalazi i sustav za prodaju vaših proizvoda ili usluga. Sve je za 5, ali prodaja baš i ne ide. Kako to?

Odgovor vjerojatno leži u činjenici da je na vašu stranicu potrebno dovesti veći broj potencijalnih kupaca. Kako to učiniti?

Oglašavanje na Internetu se koristi već desetljećima, a vremenom mu važnost samo raste.

 

Mogućnosti i redoslijed aktivnosti

Postoji veliki broj promidžbenih kanala na Internetu na kojima možete promovirati vašu web stranicu.

Čuli ste za Google Ads, oglašavanje na facebooku, a je li moguće plasirati video-oglase na YouTube? Naravno.

Ali, hajdemo od početka. Koji je glavni cilj vaše stranice?

Nakon što s nama podijelite ciljeve vašeg “weba”, rado ćemo vam predložiti moduse oglašavanja koji će – govoreći iz našeg bogatog iskustva – biti najizgledniji za realizaciju tih ciljeva.

odredite ciljeve vaše web stranice

Odredite ciljeve vaše web stranice

Oglašavanje na Internetu – KG Medijine usluge

Nakon definiranja ciljeva vaše stranice i ciljane publike, krećemo na odabir najkvalitetnijih platformi za ciljanje takve publike, pa dolazimo do operativne provedbe oglašavačkih kampanja, analize i interpretacije ostvarenih rezultata oglašavanja.

Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu oglašavanja na Internetu. Sve.

Konzalting

Mi u KG Mediji imamo običaj proučiti i s klijentima prokomentirati njihove stranice prije nego krenemo s oglašavanjem na Internetu.

Zagovornici smo teze da nije poželjno trošiti budžet za oglašavanje samo da bi se on potrošio, a znajući da postoje određeni problemi na odredišnim web stranicama koji bi mogli kočiti prodaju korisnicima oglasa.

Prilagođenost stranice (sve korištenijim) mobilnim uređajima, (ne)korištenje poziva na akciju, kvaliteta sadržaja (slika i tekstova) na stranicama koje oglašavamo, brzina otvaranja stranice… Sve su to varijable koje mogu biti ključne u događanju željene aktivnosti na webu od strane posjetitelja, ili izostanku iste.

ciljana publika na Internetu

Vaša ciljana publika na Internetu traži usluge koje nudite

Naše reference

KG Media je postala sinonim za oglašavanje turističke ponude. Brendovi kao što su TN Zaton, Aminess, Valamar ili Turistička zajednica Istarske županije su naši dugogodišnji klijenti.

No s jednakim žarom i uspjehom radimo i za brojne tvrtke izvan turizma. Evo samo nekih: Podravka, Bestseller TV ili Modeline.

Ne morate biti već naširoko poznati brend da biste postali našim klijentom. Radimo i za cijeli niz tvrtki s malim brojem zaposlenika, ali s velikim idejama i željom za rastom.

Angažirajte nas već danas i iskusite uslugu premium agencije za oglašavanje na Internetu.

Pošaljite nam email   Nazovite nas

izvor fotografija: pixabay.com