Oglašavanje u tiskanim medijima

Print advertising

Tko kaže da je oglašavanje u tiskanim medijima prošlost? Mi u KG Mediji još uvijek raspolažemo značajnim budžetima naših klijenata za oglašavanje u tisku, i to ne bez razloga. Oglašavanje u tiskanim medijima i dalje može donijeti sjajne rezultate i povrat investicije u plaćeno oglašavanje.

Nudimo mogućnost oglašavanja u svim tiskanim medijima

Nudimo mogućnost oglašavanja u velikom broju tiskanih medija počevši od dnevnih novina, regionalnih tjednika, periodika (časopisa, magazina), pa sve do specijaliziranih tiskovina, kao što su vodiči, katalozi, posebni novinski prilozi itd.
KG Media nudi Vam cjelokupnu paletu tiskanih medija za Vašu oglašivačku platformu. Javite nam koji su Vaši ciljevi promidžbene kampanje, što želite postići i kada, a mi ćemo se pobrinuti da oglašivačka kampanja u tiskanim medijima – poželjno kao dio medija-miksa s drugim kanalima oglašavanja – bude odrađena vrhunski profesionalno, te da Vaši ciljevi budu dostignuti.

Naš ekspertni tim medija planera redovito provodi analize statistika medijskih kuća (naklade, broj čitatelja itd.) raznih tiskanih naslova koji su prisutni na tržištu. Nakon što zaprimimo potrebne parametre od klijenta/oglašivača, detaljno ih proučimo i potom isprepletemo s vlastitim iskustvom iz brojnih ranijih kampanja. Zatim u formulu dodamo i posebne uvjete oglašavanja koje smo u mogućnosti dogovoriti, te empirijske podatke koje imamo. Tek potom donosimo odluku koji tiskani mediji će biti dio vašeg plana oglašavanja.

Mjerimo odaziv čitatelja na oglase naših klijenata

Napominjemo i da je KG Media dugi niz godina provodila mjerenje odaziva čitateljstva na oglase više naših klijenata, te da smo tim procesom stekli bogato znanje i iskustvo, koje je u velikom broju slučajeva opravdala naš “špurijus”, ali su nas brojke katkad i iznenadile.

Ukoliko ste zainteresirani za oglašavanje u tiskanim medijima – KG Media je prava agencija za Vas. Javite nam se za više informacija i osigurajte prenošenje Vaše poruke ciljanim korisnicima.

Kontakt

Želite saznati više informacija o našoj tvrtki? Nazovite nas ili nam pošaljite poruku!

captcha