Youtube oglašavanje

Youtube

Trend oglašavanja na Youtube portalu iz dana u dan raste, sukladno svakodnevnom povećanju broja korisnika, te danoj mogućnosti predstavljanja usluga ili proizvoda širem auditoriju putem oglašavanja na istom. Youtube možemo okarakterizirati i kao tražilicu koju u jednom mjesecu  posjeti više od milijardu jedinstvenih korisnika, te ima više od 6 milijardi pregledanih sati videa.
KG Media pruža Vam mogućnost oglašavanja putem ove izrazito rastuće medijske platforme.

Koje oblike oglašavanja videa nudi Youtube?

Youtube nudi 3 osnovna oblika oglašavanja i vrste oglasa:

TrueView in-stream oglasi
Ovaj format oglašavanja omogućuje prikazivanje promotivnog videa od 5 sekundi nakon čega korisnik odlučuje da li će ga nastaviti gledati. Video oglas se pojavljuje prije, tijekom ili nakon drugog videa. Ovaj format nudi mogućnost plaćanja samo u slučaju da korisnik gleda promotivni video dulje od 30 sekundi.

TrueView in-search oglasi
Promotivni video se pojavljuje i ispisuje kao “sponzorirani” video na rezultatima pretraga, te se naplaćuje klik na isti.

TrueView in-display oglasi
Promotivni video se pojavljuje pored videa koji korisnik prati, te se također naplaćuje samo klik na isti, tj. ako ga korisnik odluči pogledati.

Zašto je pravo vrijeme za oglašavanje na Youtube oglašivačkoj platfomi?

S obzirom na nezasićenost oglašavanja na ovom kanalu, upravo je sad pravo vrijeme za korištenje ove vrste oglašavanja kako bi povećali vidljivosti vašeg brenda, te korisnicima približili i predstavili Vaše proizvode ili usluge koje nudite. Na ovom linku možete pročitati više informacija o tome kako izraditi kvalitetan video zapis za potrebe oglašavanja, te koji su sve ključni elementi za kvalitetno predstavljanje Vašeg brenda i poruke koju želite prenijeti korisnicima. Budite ispred konkurencije i prenesite svoju poruku ciljanim korisnicima putem ove medijske platforme.

Kontakt

Želite saznati više informacija o našoj tvrtki? Nazovite nas ili nam pošaljite poruku!

captcha