Mobilni marketing

Mobile advertising

Činjenica da korisnici sve više pretražuju internet putem mobilnih uređaja ukazuje na vrtoglavi porast oglašavanja na istima. Činjenica da se content marketing(link na content marketing usluge) pretvara u mobilni content marketing govori o tome da sve više korisnika koristi mobilne uređaje čak i u slučaju kad im je istovremeno dostupno računalo ili laptop. Navike korisnika se svakodnevno mijenjaju i stoga je potrebno pratiti korisnička ponašanja te prilagođavati internet marketing strategije skoro pa na dnevnoj bazi. KG Media nudi sve mogućnosti mobilnog marketinga.

Načini oglašavanja na mobilnim uređajima

KG Media nudi visoko ciljano oglašavanje na mobilnim uređajima putem Google AdWords(link na adwords usluge) i Facebook kampanja. Google AdWords pretraživačke kampanje optimiziramo na način da se oglasi pojavljuju za ključne riječi koje korisnici unose putem mobilnih uređaja tražeći informacije i odgovore na njihova pitanja. Također se mogu provesti i kampanje sa slikovnim oglasima na Googleovoj prikazivačkoj mreži. Kako bi korisnicima koji su posjetili web stranicu još jednom omogućili evaluaciju proizvoda ili usluga, također možemo provesti remarketing kampanju na prikazivačkoj ili pretraživačkoj mreži. S obzirom da se Facebook oglašavanje koristi u fazama gdje se korisnici upoznaju s određenim brendom i nije toliki naglasak na prodaji, našim klijentima omogućujemo povećanje vidljivosti putem ove društvene mreže te na taj način omogućujemo širom spektru korisnika evaluaciju proizvoda ili usluga koje se nude. Tako da u segmentu oglašavanja putem Facebook društvene mreže (lin k na usluge društvene mreže) omogućujemo povećanje broja fanova na Facebook stranici ili korisnike upućujemo direktno na web stranicu.

Formati prikazivanja web-stranica na mobilnim uređajima

Koje uvjete treba zadovoljiti kako bi se provelo mobilno oglašavanje? Prije svega osigurati jedan od 3 navedena formata prikazivanja web stranica:

  • responsive ili prilagodljivi web
  • mobilni web
  • mobilnu aplikaciju

Kako bi posjetitelji mogli kvalitetno evaluirati ponudu ili sadržaj koji se nude na webu, potrebno je osigurati potrebne formate ispisa web stranica koji su prilagođeni mobilnim ili tablet uređajima. Kada su ovi uvjeti ispunjeni, možemo krenuti na izradu strategije, te samo provođenje ciljanog mobilnog marketinga.

Kontakt

Želite saznati više informacija o našoj tvrtki? Nazovite nas ili nam pošaljite poruku!

captcha