E-mail marketing strategije

Email advertising

Prikupljate li e-mailove Vaših korisnika na web stranici? Jeste li iskoristili puni potencijal postojeće baze podataka svojih kupaca? Komunicirate novosti i posebne ponude u Vašoj industriji pravodobno? Zadovoljni ste s postojećim konverzijama putem ovog marketinškog kanala? KG Media na ove odgovore u svim segmentima može dati pozitivan odgovor i osigurati da svi elementi budu provedeni prema trendovima i pravilima struke.

Što je i kako funkcionira e-mail marketing?

E-mail marketing jedan je od kanala direktnog marketinga koji omogućuje neposrednu komunikaciju s krajnjim kupcem/korisnikom i to pomoću tehnika kao što je e-mail newsletter.  Takve e-mail poruke moraju imati kvalitetan i koristan sadržaj koji može biti informativnog, promotivnog, prodajnog, ili edukativnog tipa. Korisnici koji žele primati vaš e-mail newsletter upisati će svoju e-mail adresu u za to predviđeno polje, ili ćete im ponuditi opciju da prilikom kupnje vaših proizvoda/usluga prihvaćaju da na svoju e-mail adresu primaju Vaš newsletter. Također se korisnicima može ponuditi preuzimanje informativnog i korisnog sadržaja u obliku E-knjige ili brošure, za koje u zamjenu korisnici ostavljaju svoj e-mail. E-mail marketing jednostavan je način komunikacije s ciljnom publikom uz “real time” mjerenje uspješnosti, iznimnu pristupačnost i visoke povrate na ulaganja. Mi Vam možemo pomoći u svakom aspektu Vaše e-mail marketing kampanje. Ukoliko želite povećati svijest o Vašem brendu, te znati što Vaši klijenti rade nakon otvaranja i čitanja Vaših newslettera, KG Medijin e-mail marketing program pravo je rješenje za Vas.

Najbolji povrat na investiciju

E-mail marketing strategija ocijenjena je kao strategija s najboljim povratom na investiciju i kao takva je izrazito bitan čimbenik cjelokupnog marketing miksa na Internetu. Korištenjem e-mail marketinga možete poslati niz poruka svojim “pretplatnicima” ujedno ih informirajući o Vašim trenutnim ponudama i pogodnostima.

KG Media Vam može pomoći izgraditi odnose s klijentima, povećati prodaju, prikupiti dodatne podatke… Nudimo napredan e-mail marketing program s vrhunskim performansama kampanja. Pomoću naše strategije zadržite svoje klijente, redovito ih podsjećajući o Vašoj ponudi ujedno koristeći “cross-selling” mogućnost.

Kontakt

Želite saznati više informacija o našoj tvrtki? Nazovite nas ili nam pošaljite poruku!

captcha