Offline media planiranje

Media planning

Jednom kada ste odredili Vašu promidžbenu poruku, na red dolazi njena distribucija. Kako bi Vaša promotivna poruka dosegla što veći broj Vama ciljane publike, potreban Vam je kvalitetan Media plan.

Odabiremo najkvalitetnije medije za Vas

KG Media planira media plan odabirom najkvalitetnijih medija kojima će Vaša poruka doseći najveći broj ciljanih ljudi za Vama raspoloživi budžet. Media planiranje je u današnje doba puno kompliciranije nego li je to bilo samo nekoliko godina unazad, kada je odabirom samo nekoliko masovnih medija Vaša poruka dosezala do velikog broja ljudi. Promocije su uglavnom imale funkciju brendiranja, dok se danas traže i efekti od samog oglašavanja.

U svakom slučaju mi i dalje stojimo iza toga da je za kvalitetno oglašavanje, potreban i adekvatan media miks. Poznavanje kvalitetnih medijskih kanala kako na domaćem tako i na stranom tržištu pomaže nam u targetiranju publike kako bi relevantnu promotivnu poruku dostavili ciljanoj publici uzevši u obzir lokaciju, demografsku strukturu i navike same publike.

Kako mi to radimo?

Na temelju parametara kojega dobijemo od Vas klijenata, vršimo istraživanje tržišta i potencijalnih medija na pojedinom tržištu. Prilikom odabira medija važno je odabrati upravo onaj medij koji je kvalitetna platforma oglašavanja upravo Vaše ponude. TV, radio, tiskani mediji, outdoor oglašavanje… Niste sigurni za koji se od medija opredijeliti? Sa svojim dugogodišnjim iskustvom poslovanja, koristeći  stečeni know how , u mogućnosti smo napraviti najkvalitetniju selekciju medija za Vas, kao i odrediti periode i trajanje oglašavanja na pojedinim tržištima. Mi znamo specifičnosti medija na različitim tržištima počevši od naklade i distribucije, pa sve do demografske strukture čitatelja i aktualne tržišne situacije. Kombinirajući te informacije s podacima o učinkovitim veličinama oglasa i učestalosti pojavljivanja oglasa kreiramo Vaš media plan.  U obzir ujedno uzimamo podatke poput GRP-a, OTS-a i druge važne mjerne parametre, te na poslijetku možete vidjeti gdje, kada i koliko često će se Vaš oglas pojaviti.
Budite sigurni da će KG Media s izdavačima pregovarati najbolju cijenu za Vaše oglašavanje.

Kontakt

Želite saznati više informacija o našoj tvrtki? Nazovite nas ili nam pošaljite poruku!

captcha