Pratite nas
O nama
Pretvaramo ciljeve u strategiju. Vodimo kampanje pažljivo i precizno. Testiramo i optimiziramo svaki oglas, svaki dan. Donosimo vam rezultate i povrat investicije. S KG Medijom, uspjeh je tek klik daleko.

Blogging Premium

Postignite zavidne pozicije vaših blogova na organskim rezultatima tražilica!

KG Media Bloganje

Već priznata i poznata usluga KG Medijinog bloganja omogućava vam nov, svjež, moderan i iznad svega zanimljiv sadržaj na vašem webu. Na tjednoj, dvotjednoj ili mjesečnoj bazi, uvijek nudimo izradu kvalitetnog sadržaja za vaše posjetitelje. Na svim jezičnim verzijama vaše web stranice.

PREMIUM dio u bloganju

Sada nudimo profesionalnu optimizaciju vaših blog članaka za tražilice (ima li koga tko ne koristi Google?) Analiziramo i implementiramo sve neophodne elemente u vašem članku, neophodne kako bi vaš članak postigao što višu poziciju u organskim rezultatima pretrage na tražilicama.

Zatob Blog članak

Postignite zavidne pozicije vaših blogova na organskim rezultatima tražilica.
Naručite KG Medijinu Blogging Premium uslugu!

Naša je primarna zadaća da blog članci koje KG Media piše za vas budu moderni, originalni i zanimljivi za čitatelje = posjetitelje vaše web stranice.

Prije nego započnemo pisati vaš blog članak, odabrat ćemo ključni pojam relevantan za temu članka i korišten na ciljanim tržištima kao pojam pretrage. Taj ćemo ključni pojam unijeti u vaš članak točno onoliko puta koliko treba: ne prečesto, ne prerijetko.

Strukturirat ćemo vaše blog članke sukladno preferencijama algoritama tražilica (kako ovo apstraktno zvuči! 🙂 Vaši će članci imati H1 i H2 oznake. Čak i H3 ukoliko bude potrebno. Fotografije korištene u člancima će biti adekvatno označene za tražilice.

Evo samo nekih važnih detalja o kojima brinemo pri izradi vaših Premium blogova:

  • Meta naslov i meta opis za svaki naručeni Blogging Premium članak;
  • Unos relevantnih internih i eksternih poveznica;
  • Optimizirani naziv članka u URL-u…

Dodatni benefiti u izvješćima

Uz sve na što ste navikli u izvješćima o našoj Blogging usluzi, s Blogging Premiumom uvrstit ćemo dodatne informacije o trendovima pozicija vaših blog članaka u organskim rezultatima tražilica, kao i o dinamici čitanosti vašeg bloga od strane posjetitelja s organskih rezultata pretrage.

Keyword graph

CIJENE

  • Blogging Premium članak od cca. 300 riječi = 1.200,00 HRK + PDV (uklj. copywriting)
  • Blogging Premium članak od cca. 500 riječi = 1.650,00 HRK + PDV (uklj. copywriting)

Napomene

* Ukoliko je vaš blog postavljen na WordPressu, nudimo Vam postavljanje Premium blog članaka na vaš web jednostavno i bez dodatnog troška.

* Ukoliko, pak, koristite neki drugi CMS* za vaš blog, dostavit ćemo Vam sadržaj članaka, kao i sve dodatne instrukcije koje trebate primijeniti u cilju maksimiziranja SEO efekta naše Blogging Premium usluge.

* Ako vaš blog nije postavljen na WordPress CMS, KG Media ne jamči da će sve elemente naše Blogging Premium usluge koje Vam dostavimo zajedno sa sadržajem za blog članak biti moguće implementirati u vašem CMS-u. U tom slučaju, KG Media vam ostaje na raspolaganju za konzalting usluge, po zasebnoj ponudi.

* Fotografski materijal za blog članke: fotografije nam dostavljate prije objavljivanja članka. Alternativno, možemo za vas kupiti relevantne fotografije sa Shutterstock servisa po cijeni od 45 HRK + PDV po fotografiji. Za blog članke od cca. 300 riječi, trebamo naslovnu fotografiju + 2 fotografije za plasman unutar samog članka. Za blog članke od cca. 500 riječi, trebamo naslovnu fotografiju + 3 fotografije za plasman unutar samog članka.