Zlatna koza – Capra d’oro 2014

Zlatna koza – Capra d'oro 2014
| Saša Petković

U sklopu Turističkog foruma Istre održanog 12.12.2014. godine u rovinjskom elitnom hotelu Lone, izvršena je i dodjela nagrade Zlatna koza – Capra d’oro.

 
Radi se o tradicionalnom priznanju kojega Turistička zajednica Istarske županije svake godine dodjeljuje pojedincu ili skupini za izuzetan doprinos na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre, posebno na području unaprjeđenja proizvoda i području turističke promocije za aktivnosti, proizvode i projekte s područja Istarske županije.
Ove je godine dobitnik Zlatne koze direktorica oglašivačke agencije KG Media, gospođa Katharina Göschl.
Nagrađeni sudionici dodjele nagrada Zlatna koza – Capra d'oro
Tvrtka KG Media već 20 godina organizira i provodi aktivnosti oglašavanja Turističke zajednice Istarske županije na važnim inozemnim turističkim emitivnim tržištima, što je gospođa Göschl i istaknula u svom govoru zahvale na uručenoj nagradi.

KG Media je oglašivačka agencija s višedesetljetnim iskustvom u promociji hrvatskih turističkih zajednica, tvrtki i privatnih iznajmljivača u svim tipovima medija i na svim tržištima. Ovogodišnja Zlatna koza je iznimno priznanje za rad agencije gospođe Göschl, kao i za sve djelatnike i vanjske partnere tvrtke KG Media. Bravo!

Katharina Goeschl sa ministrom Turizma i direktorom Turističke zajednice Istarske županije

Saša Petković