Camping.info rekordno u 2017.

camping.info
Razina složenosti članka: za početnike
| Saša Petković

KG Media je ponosni partner portala Camping.info za našu regiju. Koristimo priliku ponovo Vas izvjestiti o novostima online kamping vodiča Camping.Info namijenjenima našim kampovima s Premium članstvom. Ukoliko biste željeli oglašavati na portalu Camping.info, obavijestite nas.


Portal Camping.info postigao rekord posjećenosti

Preko 14 milijuna posjetitelja prošle godine!

Portal Camping.Info posljednjih je 12 mjeseci postavio novi rekord s više od 14 milijuna posjeta od strane 7,7 milijuna jedinstvenih korisnika (Unique Visitors). To odgovara rastu od 6% naspram prethodne godine. Stranica Camping.Info već je time potvrdila svoj status najposjećenije web stranice o kampiranju na njemačkom govornom području. Diljem Europe ne postoje stranice unutar branše koje se mogu pohvaliti s više posjeta.

Detaljne brojke o posjetima:

• Web sesije u 2017.: 14.180.838 sesija (+5,98 %)
• Novi posjetitelji u 2017.: 7.741.860 korisnika (+1,67 %)
• Otvaranja stranica u 2017.: 42.921.644 otvaranja stranica (+7,85 %)
• Stopa odskoka u 2017.: 30,77 % (-10,27 %)
• prosj. trajanje sesije u 2017.: 5:33 minuta (+5,69 %)

 

Za pregled kao pdf molimo kliknite na sliku ispod:

Camping.info - statistika 2017.

Camping.info – statistika 2017.

 

Camping.Info Award 2018

Uz 141.713 recenzija na www.camping.info, preko 65.000 kampista je odlučilo koja su im najdraži europski kampovi. Nagrada Camping.Info spada u najsjajnije odlikovanje europske branše za kampiranja. Nagrada Camping.Info Award trenutno je zastupljena u brojnim medijima i time vraća branšu u centar medijske pozornosti.

Kao i prije 6 godina, recenzije su svrstane prema aktualnosti i vjerodostojnosti gosta. U obzir je uzet i ukupan broj recenzija određenog kampa. Preduvjet za nagradu Camping.Info Award su dobre recenzije vaših gostiju. U ovom dokumentu nalaze se najvažniji savjeti.


Kontaktirajte nas ukoliko želite promovirati svoj kamp na portalu Camping.info

Ukoliko biste željeli generirati više kvalitetnih i relevantnih posjeta web stranicama vašeg kampa, kontaktirajte nas. Portal Camping.info nudi brojne i različite mogućnosti oglašavanja, od Premium unosa, preko bannera, prikazivanja u Top pozicijama pretraga, zakupa pozicije cover slike na Facebook stranici Camping.info, promo paketa na društvenim mrežama Camping.info i mnoge druge opcije.

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja.

Saša Petković

Povezane objave

Zanimljive i korisne informacije vezane uz oglašivačke trendove i kampanje

camping info

Camping.info – Impresivni trendovi prve polovine 2017.

Razina složenosti članka: za početnike
| Saša Petković

Što je camping.info? Tko još nije čuo za portal za kampiste camping.info… – pa radi se samo o najznačajnijoj kamping platformi na njemačkom govornom području (a i šire). KG Media je ekskluzivni predstavnik ovog portala na tržištima ex-YU, stoga, ukoliko Vam budu potrebne ikakve dodatne informacije, ili mogućnosti plaćenog oglašavanja na ovoj stranici, kontaktirajte nas […]

Prikaži više članaka