United We Click – KG Media postala članica BlueAlliance grupe koju čine Google Premier Partner agencije iz CEE regije

KG Media postala članica BlueAlliance grupe
| KG Media

Devet Google Premier Partner agencija iz CEE regije koje su specijalizirane za područje digitalnog marketinga potpisale su ugovor o zajedničkoj suradnji na internacionalnoj razini.
 

BlueAlliance je poslovna grupa koju čini devet europskih digitalnih agencija iz Hrvatske, Češke, Poljske, Mađarske, Litve, Rumunjske, Slovačke i Ukrajine. Tvrtke koje su osnovale BlueAlliance grupu žele proširiti svoje usluge i aktivnosti izvan svojih država te nuditi usluge na ostalim CEE tržištima. Glavna ideja grupe je održavanje partnerskog odnosa, razmjena i prijenos znanja i iskustva vezanih uz lokalna i internacionalna tržišta, te razmjenu informacija o navikama korisnika na određenim područjima.

Proces osnivanja i suradnje je započet 2016. godine te je doveo do suradnje kvalificiranih agencija koje dijele slične vrijednosti, misije i specijalizacije. Agencije u grupi su neovisne te iskusne i specijalizirane u području digitalnog marketinga – sve agencije su Google Premier partneri te provode usluge digitalne analitike, optimizacije za tražilice, plaćenog oglašavanja i oglašavanja na društvenim mrežama.

BlueAlliance

BlueAlliance grupu čine sljedeće agencije:

BlueAlliance grupa osnovana je sa svrhom da pomogne klijentima svih agencija u ispunjenju ciljeva povezanih s razvojem i širenjem na CEE tržišta.

Sporazum o suradnji između članica je potpisan tijekom radionice i razmjene znanja i poslovnog iskustva u Poljskoj u organizaciji Bluerank agencije koja je ujedno i inicijator ove grupacije krajem kolovoza 2017. godine. Na radionici su također bili i predstavnici Google-a iz Poljske.

BlueAlliance u brojkama:

388 certifikata,
317 zaposlenika,
1474 projekata,
61 nagrada,
preko 15 milijuna eura zakupljenog medijskog budžeta.

Web stranica: http://bluealliance.eu/

#BlueAlliance #UnitedWeClick #CEEPremierPartnersAlliance

KG Media