Camping.info – Impresivni trendovi prve polovine 2017.

camping info
Razina složenosti članka: za početnike
| Saša Petković

Što je camping.info?

Tko još nije čuo za portal za kampiste camping.info… – pa radi se samo o najznačajnijoj kamping platformi na njemačkom govornom području (a i šire).

KG Media je ekskluzivni predstavnik ovog portala na tržištima ex-YU, stoga, ukoliko Vam budu potrebne ikakve dodatne informacije, ili mogućnosti plaćenog oglašavanja na ovoj stranici, kontaktirajte nas s povjerenjem.

Koristimo priliku predstaviti Vam novosti portala camping.info, uključujući informacije o nevjerojatno visokoj posjećenosti koju ovaj portal bilježi i koja neprestano ima rastući trend.

Rekordni broj posjetitelja – Camping.info raste još brže!

U prvoj polovici 2017. godine stranica Camping.Info u usporedbi s prošlom godinom imala je veći broj posjetitelja za 14%, dok se broj posjećenih stranica na portalu povećao za 16%. To nam kaže da posjetitelji pretražuju intenzivnije i na stranici se zadržavaju duže nego prethodne godine. Osim toga, poboljšanje stranice s detaljima unutar preglednika za pametne telefone doprinijelo je povećanju posjeta.

Trenutno, oko 70.000 kampista dnevno pretražuje kampove na stranici Camping.Info.

camping.info - rast posjećenosti

Slika 1: Camping.info – rast posjećenosti

Već su dodijeljeni mnogi termini za newsletter i pakete Social Media za 2018. godinu

Termini za promociju kampova u Camping.info newsletteru za prvih pola godine 2018. već su bukirani 50%! Ako ste zainteresirani za slanje newslettera ekskluzivno za vaš kamp (s tekstovima, slikama, poveznicama, nagradnim igrama…) i to prema 25.000 kampista, brzo nam javite!

Pošiljka uz sastavljanje teksta i provođenje nagradne igre iznosi 1600 €. Na taj ćete način uz newsletter trenutno kontaktirati 25.000 kampista na njemačkom govornom prostoru. Do početka 2018. godine krug primatelja vjerojatno će porasti na 28.000 adresa. Izdvajamo još i slobodne termine na jesen 2017. Daljnje informacije o newsletteru – na engleskom jeziku – možete naći klikom na ovaj link.

Već su dodijeljeni i termini za omiljene pakete Social Media Packages za 2018. godinu (opsežan članak o vašem kampu na blogu uz slike i poveznice, objava s nagradnom igrom na Facebooku i objava na Google+). Cijena je 890 €. Ako želite određeni termin, dojavite nam odmah. Daljnje informacije o paketu Social Media Package (na engleskom) možete naći klikom na ovaj link.

Jednostavno odgovorite na ovaj e-mail i dat ćemo Vam sve potrebne informacije.

camping.info newsletter

Slika 2: Camping.info newsletter (isječak)

Uskoro rasprodano: Camping.info tiskani kamping-vodič

Tiskani vodič Camping.info pokazao se potpunim uspjehom. Njemačko izdanje rasprodat će se još tijekom ljeta. Svesci za Hrvatsku i Alpe najvjerojatnije će se rasprodati do kraja ljeta.

  • Prodaja putem vlastite Online trgovine Camping.info funkcionira jako dobro. Knjigu po potrebi možete naručiti na www.camping.info/buch.
  • Njemačko izdanje tiskanog vodiča je na Amazonu prilikom pretraživanja “Kamping vodiči” prikazano na 1. mjestu. Nijedan drugi kamping vodič nema bolje ocjene čitatelja. U većini slučajeva ovaj je tiskani vodič također naveden kao BESTSELLER u kategoriji „kamping vodiča”!
  • Također, stacionarna distribucija u knjižarama preko nakladničke prodaje u Njemačkoj ide jako dobro. Stoga su austrijski kamp-klub (ÖCC) i švicarski savez za kampiranje i karavane (SCCV) prihvatili tiskani vodič Camping.Info u svoj asortiman.

Osnovni je unos, naravno, besplatan za sve kampove. Ukupna naklada za sva tri sveska od 17.000 komada dodatno je povećana za 2018. godinu. Ako još uvijek niste naručili slike i tekstove za 2018. izdanje, to možete napraviti kontaktirajući nas.

camping.info tiskani vodič

Camping.info tiskani vodič

Imate li pitanja? Tu smo za Vas!

Kao kamp s Premium članstvom ne samo da nas možete kontaktirati putem naše internetske podrške (e-mail: info@kg-media.hr) već i telefonski na broj 052 427 046 (8.00 – 16.00 sati). Rado ćemo Vam pomoći ako imate bilo kakva pitanja, probleme ili želje!

Saša Petković

Povezane objave

Zanimljive i korisne informacije vezane uz oglašivačke trendove i kampanje

camping.info

Camping.info rekordno u 2017.

Razina složenosti članka: za početnike
| Saša Petković

KG Media je ponosni partner portala Camping.info za našu regiju. Koristimo priliku ponovo Vas izvjestiti o novostima online kamping vodiča Camping.Info namijenjenima našim kampovima s Premium članstvom. Ukoliko biste željeli oglašavati na portalu Camping.info, obavijestite nas. Portal Camping.info postigao rekord posjećenosti Preko 14 milijuna posjetitelja prošle godine! Portal Camping.Info posljednjih je 12 mjeseci postavio novi […]

Prikaži više članaka