TV Oglašavanje

TV advertising

TV oglašavanje i dalje je jedan od najmoćnijih marketinških alata, jer daje mogućnost dopiranja do najvećeg broja ljudi. Također donosi jedinstvenu mogućnost približavanja Vašeg proizvoda ili usluge krajnjem potrošaću, prezentirajući Vašu priču na privlačan način. Stoga televizija predstavlja i danas vrlo učinkovitu marketinšku platformu.
Ciljano TV oglašavanje putem TV mreža ne mora biti ni skupo kako izgleda na prvi pogled, posebice jer KG Media nudi mogućnost cjelovitih marketinških rješenja.
KG Media tim spreman je osmisliti vaše promotivno  televizijsko predstavljanje. Za svakog klijenta osmišljavamo i predlažemo marketinšku kampanju, prema njegovim posebnostima, potrebama, željama i interesima, a s ciljem najučinkovitijeg oglašavanja.

Kako izabrati TV mrežu za Vašu marketinšku kampanju?

Prilikom organiziranja TV kampanje možete birati želite li Vašu promotivnu poruku prikazivati na lokalnoj, kabelskojj ili nacionalnoj TV mreži. Male tvrtke zasigurno će se odlučiti za lokalne TV postaje gdje je oglašavanje prihvatljivije po pitanju cijene oglašavanja. Oglašavanje ne mora uvijek biti usmjereno na oglašavanje spotom, već Vam se pruža mogućnost prezentacije Vašeg proizvoda / usluge putem sponzorstava, reportaža i sl.
Oglašavnje na TV-u također omogućuje targetiranje specifičnih demografskih grupa, pa jednom kada ste definirali ciljanu publiku, lako je pronaći emisije koje će odgovarati promociji Vašeg proizvoda / usluge.

Koje su prednosti TV oglašavanja?

Prednost TV oglašavanja je što prilikom objave TV spota, Vaša reklama dominira velikim ekranom gdje nema konkurencije. Prema posljednjim istraživanjima, većina ljudi i danas najveći dio slobodnog vremena provodi ispred malih ekrana, a ne na internetu.
Kad sve to uzmemo u obzir, uvjereni smo kako će mogućnost oglašavanja na tv mrežama omogućiti televizijskim oglašivačima precizno ciljanje, i ono najvažnije, dosezanje njihove publike.

Kontaktirajte nas za TV oglašavanje bez obzira na visinu Vašeg budžeta i ciljeve  marketinške kampanje. Jer za Vas uvijek možemo odabrati najoptimalnije mogućnosti televizijskog oglašavanja i osigurati slanje poruke Vašim potencijalnim i postojećim korisnicima.

Kontakt

Želite saznati više informacija o našoj tvrtki? Nazovite nas ili nam pošaljite poruku!

captcha

Posljednji blogovi

Zanimljive i korisne informacije vezane uz oglašivačke trendove i kampanje

Važnost posjeta sa mobilnih uređaja raste

Važnost posjeta sa mobilnih uređaja raste

| Saša Petković

U više navrata smo već pisali o povećanoj važnosti posjeta sa mobilnih uređaja za sve vlasnike web stranica. Od lansiranja pametnih telefona (smartphones) na tržište, trend je zacrtan. Broj korisnika koji posjećuju web stranice sa desktop i laptop računala se smanjuje u korist mobilnih uređaja – pametnih telefona – ali često i tableta. Znamo da […]

Prošireni Google oglasi (Google expanded text ads)

Prošireni Google oglasi (Google expanded text ads)

| Martin Novak

Kao što smo najavili u jednoj od naših ranijih objava, Google je napokon uveo mogućnost izrade proširenih oglasa, odnosno expanded text ads ili skraćeno ETA. Novi oglasi uvedeni su krajem srpnja i predstavljaju najveću izmjenu tekstualnih oglasa od začetka AdWordsa prije 15 godina. ETA oglasi optimizirani su za prikazivanje na svim vrstama uređaja i različitim […]

Web Analytics izvještaj

Web analytics model mjerenja i kreiranje korisnih izvještaja

| Ivan Smolković

Analiza prometa na web stranicama, ponašanje korisnika na web stranici te rezultati koji su postignuti na istoj, osnova je za kvalitetno, pravilno i pravovremeno donošenje odluka svakog vlasnika web stranice. Budući da sve veći broj naših klijenata želi donositi odluke na temelju naprednijih analiza, ono što je još uvijek prisutno i ono što muči veliki […]

Prikaži više članaka